03.7
11:19

Στασιμότητα στο χάντμπολ

Πένυ Μακρή
Στασιμότητα στο χάντμπολ

Οι παίκτες περίμεναν εδώ και ημέρες από τον Αλέξη Αλεξίου να ενημερωθούν για τη στάση που προτίθεται να κρατήσει η Ερασιτεχνική απέναντι στην ομάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής επικρατεί σιγή ιχθύος

Οι παλιοί έχουν αποφασίσει να βγουν μπροστά για να σώσουν το τμήμα, ωστόσο οι υπεύθυνοι της Ερασιτεχνικής περιμένουν από τον Δημήτρη Λαζόπουλο να τους ενημερώσει για το πότε θα εκπληρώσει τις υποσχέσεις του και θα εξοφλήσει τα οφειλόμενα. 

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ζητήσει εδώ και αρκετό διάστημα να μάθουν από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, τι έχει σκοπό να κάνει η διοίκηση για την ομάδα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει καμία απάντηση.

Στην ΑΕΚ επικρατεί στασιμότητα, με τα περιθώρια να στενεύουν αφού μέχρι τις 15 Ιουλίου η ομάδα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κίνηση όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και τις μεταγραφές. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement