23.6
14:10

Έκκληση του τμήματος σκάκι της ΑΕΚ για οικονομική ενίσχυση

AEK1924.gr team
Advertisement

Η σκακιστική ομάδα της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί την Ερασιτεχνική να αναλάβει τις ευθύνες της και να καλύψει τις οικονομικές ανάγκες του τμήματος για τη διαμονή και διατροφή των αθλητών της στο Ρίο, όπου διεξάγεται το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ

«Μέχρι σήμερα, με τη στήριξη φιλάθλων της ΑΕΚ έχουν κατατεθεί 1.400 ευρώ στους διοργανωτές των αγώνων για διαμονή και διατροφή των σκακιστών της ομάδας μας. Υπολείπονται άλλα 1.500 ευρώ για τη συμμετοχή της ομάδας που αφορούν ΜΟΝΟ διαμονή και διατροφή σκακιστών της ΑΕΚ.

Καλούμε κυρίως τη διοίκηση του σωματείου μας, αλλά και όποιον ή όποια άλλη μπορεί, να στηρίξει το τμήμα προκειμένου οι κόποι και οι επιτυχίες σχεδόν 9 χρόνων μέχρι σήμερα, να μην πάνε χαμένοι για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τις αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας μας. Θυμίζουμε ότι και για τη φετινή αγωνιστική χρονιά δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ ως αμοιβή (οδοιπορικά) σε κάποιον από τους σκακιστές της ΑΕΚ.

Το να απαιτούμε λοιπόν από τη Διοίκηση να καλύψει λιγότερα από τα μισά ανελαστικά έξοδα μιας ομάδας (δεδομένου ότι τα έξοδα μετακίνησης τους τα χρεώνονται οι ίδιοι οι σκακιστές) που σηκώνει όσο ψηλότερα μπορεί τη σημαία της ΑΕΚ, στην Α΄ Εθνική κατηγορία ενός πνευματικού αθλήματος που έχει άλλες πέντε χαμηλότερες κατηγορίες, δεν θεωρούμε ότι είναι παράλογο.

Η Παρασκευή είναι η κρίσιμη ημέρα για τη σκακιστική ομάδα της ΑΕΚ, το Σάββατο θα είναι πολύ αργά. Για κάθε επικοινωνία για στήριξη τα τηλέφωνα των εφόρων είναι Δήμος Παπαδόπουλος 6932245914, Χρήστος Πιλάλης 6974665664, Φώτης Αρμπής 6945701874».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement