Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τη διοίκηση του Αιγάλεω, καθώς νίκησε στις εκλογές του Ερασιτέχνη. Η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω το πρωί της Παρασκευής είχε καταγγείλει την διαδικασία.
Tη διοίκηση του Αιγάλεω ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, νικώντας στις εκλογές του Ερασιτέχνη. Ο γνωστός ποινικολόγος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο, συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους και αναδείχθηκε πρώτος στο νέο 15μελές.
Η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω το πρωί της Παρασκευής είχε καταγγείλει την διαδικασία και μάλιστα αποσύρθηκε η υποψηφιότητα του προέδρου της. Πληροφορίες από την Πάτρα αναφέρουν το σενάριο να πάρει το Αιγάλεω το ΑΦΜ της Παναχαϊκής, της οποίας έχει ακόμη των 90% των μετοχών, προκειμένου η ομάδα να παίξει στη Football League.
Πηγή: www.contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement