20.6
18:10

«Δεν μένω εδώ, αλλά δεν θέλω το γήπεδο»

AEK1924.gr team
«Δεν μένω εδώ, αλλά δεν θέλω το γήπεδο»
Advertisement

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μίλησαν με έναν εκ των 20 πολιτών που δεν θέλουν το γήπεδο της Ένωσης και οι απαντήσεις που τους έδωσε απλά δεν είχαν λογική.

Ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλάι του Άρη Βασιλόπουλου συνομίλησε για λίγο με οπαδούς της ΑΕΚ. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου ανέφεραν αμέσως ότι ζουν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον… αντίπαλό τους να τονίζει ότι αυτός δεν μένει στην προσφυγική γειτονιά.

«Και τότε γιατί δεν θέλεις να γίνει το γήπεδο εδώ», απάντησαν οι Κιτρινόμαυροι ακούγοντας την εξής απάντηση: «Δεν θέλω να πειράξουν το άλσος. Δεν θέλω το γήπεδο μέσα στην πόλη ρε παιδιά είναι απλά τα πράγματα. Να γίνει αλλού όχι ανάμεσα στα σπίτια».

Αμέσως οι φίλοι της ΑΕΚ του έκαναν μια πολύ σωστή ερώτηση: «Έχεις πάει στο άλσος τον τελευταίο καιρό να δεις σε τι κατάσταση είναι», με τον άνδρα να απαντάει: «Όχι είχα έρθει πριν πολλά χρόνια, τώρα πρόσφατα δεν έχω πάει».

Μετά και από αυτή την απάντηση σίγουρα δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί η κουβέντα, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας δεν ήξερε για πιο λόγο διαδηλώνει. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->