Αμερικανική ιστοσελίδα κάνει εκτενές αφιέρωμα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και διερωτάται: “Είναι αυτός η απάντηση στους αμυντικούς μπελάδες της Μπαρτσελόνα;”
Η γνωστή ιστοσελίδα “Bleacher Report” κάνει… σκάουτινγκ στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον οποίο όχι μόνο εκθειάζει αλλά και φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει πως ίσως εκείνος είναι ο άνθρωπος που λείπει από την Μπαρτσελόνα για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στην άμυνα της “Μπάρτσα”.
“Συγκρίνοντάς τον με τους κεντρικούς αμυντικούς της Μπαρτσελόνα, ο Σωκράτης είναι πιο δυνατός στα τάκλιν απ’ότι είναι ο Ζεράρ Πικέ, καλύτερος ουσιαστικά στο ψηλό παιχνίδι σε σχέση με τον Χαβιέρ Μαστσεράνο και περισσότερο έμπειρος από τον Μαρκ Μπάρτρα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα, ενώ σημειώνει πως κόντρα στην Κολομβία “με τρία τάκλιν, τρεις επεμβάσεις και έξι απομακρύνσεις, ο Σωκράτης έκανε τη δουλειά του για την Ελλάδα”.
Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο της αμερικανικής ιστοσελίδας όπου υπάρχει και σύγκριση Παπασταθόπουλου (Ντόρμτουντ) -Πικέ (Μπαρτσελόνα) μέσα από πίνακες.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement