
Μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από την ΑΕΚ, οι υπεύθυνοι της ομάδας έκαναν ήδη κάποιες πρώτες επαφές με τους πιθανούς αντικαταστάτες του. Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Τσιάρτας.
Οι Τόνι Σαβέβσκι, Βασίλης Τσιάρτας και Ίλια Ίβιτς είναι οι τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται πρώτοι στη λίστα για την θέση του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης.
Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν ήδη πραγματοποιήσει μια πρώτη επαφή τόσο με τον Σαβέβσκι, όσο και με τον Τσιάρτα ώστε να μάθουν το τι ακριβώς ζητούν από την ΑΕΚ και αν είναι πρόθυμοι να αναλάβουν το συγκεκριμένο πόστο.
Βέβαια, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, καθώς πρόκειται για μια δύσκολη θέση και ο αντικαταστάτης του Λυμπερόπουλου θα πρέπει να μελετηθεί αρκετά πριν ανακοινωθεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement