Αν και υποψήφιος για τη “Χρυσή Μπάλα” μόλις προ μηνών, ο Φρανκ Ριμπερί δεν προβάλει ως αναντικατάστατο στέλεχος της εθνικής Γαλλίας, σύμφωνα με τους αναγνώστες της “Equipe” που ρωτήθηκαν για την απουσία του.
Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου αποσύρθηκε από την αποστολή των “τρικολόρ” για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ωστόσο οι Γάλλοι φίλαθλοι, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, δεν θεωρούν σοβαρό πρόβλημα για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ την απώλειά του.
Το 81% σε σύνολο 38.872 αναγνωστών απάντησε “όχι” στην ερώτηση εάν είναι καταστροφικός ο τραυματισμός του Ριμπερί για τη εθνική Γαλλίας.
Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει διακριθεί με τις εμφανίσεις του φορώντας το εθνόσημο και παρότι ηγετική φυσιογνωμία, δεν έχει πετύχει τη διαδοχή του Ζινεντίν Ζιντάν, κάτι για το οποίο προοριζόταν από τη στιγμή που αποχώρησε ο “Ζιζού”.
Τη φετινή σεζόν δεν έπιασε τα στάνταρ του 2012-2013 με την Μπάγερν Μονάχου κι έτσι το κοινό της Γαλλίας θεωρεί ότι οι “τρικολόρ” μπορούν να έχουν πιθανότητες για κάτι καλό και δίχως αυτόν.
ΠΗΓΗ: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement