Με τις ομάδες του Μουντιάλ να μετράνε τις απουσίες τους λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Contra.gr σας παρουσιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο των… τραυματισμών. Ποιοι παίκτες έχουν μείνει ήδη εκτός αποστολής από τις ομάδες τους, αλλά και για ποιους η συμμετοχή τους κρέμεται από μια κλωστή.
Με λιγότερο από μια εβδομάδα να απομένει πλέον για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι αποστολές των ομάδων βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Μια προετοιμασία όμως που τελικά δεν έχει εξελιχθεί και πολύ καλά για πολλές εξ αυτών.
Κάθε μέρα διαβάζουμε και για κάποιον παίκτη, ο οποίος χάνει το Μουντιάλ. Ο Μάρκο Ρόις και ο Φρανκ Ριμπερί είναι τα τελευταία ονόματα στη λίστα. Οι ομάδες χάνουν τα αστέρια τους και το Μουντιάλ αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μπορεί να χάσει και μέρος της αίγλης του. Τουλάχιστον, το θετικό για την Εθνική Ελλάδος είναι πως δεν έχει κάποιο τραυματία όπως πολλές άλλες αποστολές.
Πέρα από αυτούς που δεν θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο ωστόσο, υπάρχουν και αρκετοί που θα βρίσκονται μεν εκεί, αλλά η κατάστασή και η απόδοσή τους αποτελούν ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιοι θα είναι αυτοί που δεν θα βρεθούν τελικά στη Βραζιλία, λόγω αναπάντεχων τραυματισμών της τελευταίας στιγμής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement