Δημόσια ευχαρίστησε τον Κυριάκο Χήνα, ο πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας, για όλα όσα είχε αναφέρει σε επιστολή του για την ομάδα της Ημαθίας.
Αναλυτικά η ευχαριστήρια απάντηση του Γιώργου Τραπεζανλίδη:
«Αξιότιμε κύριε Χήνα, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση διαβάσαμε τα κολακευτικά σας λόγια σχετικά με το δύσκολο έργο μας στην ηγεσία της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Φιλίππου Βέροιας.
Τα λόγια αυτά αποκτούν μέγιστη βαρύτητα, διότι προέρχονται από έναν διακεκριμένο επιστήμονα και άνθρωπο του χώρου που υπηρετούμε, με μεγάλη γνώση των προβλημάτων του και ιστορία σε αυτόν και φυσικά χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια.
Να είστε σίγουρος ότι τέτοια αναγνώριση εκ μέρους σας αποτελεί για μένα και τους συνεργάτες μου μεγάλη τιμή και μας γεμίζει με την απαραίτητη δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας.
Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό, επαγγελματικό και αθλητικό επίπεδο».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement