04.6
14:10

Έκλεισε η Βουλή, νέα καθυστέρηση!

AEK1924.gr team
Έκλεισε η Βουλή, νέα καθυστέρηση!
Advertisement

Νέα καθυστέρηση δημιουργείται σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, μετά την ανακοίνωση της απόφασης για το κλείσιμο της Βουλής.

Η φημολογία που κυκλοφόρησε χθες το βράδυ, επιβεβαιώθηκε σήμερα όταν και αποφασίστηκε το κλείσιμο της Βουλής.

Συγκεκριμένα στις 18.00 θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα, το οποίο επισημοποίησε η απόφαση για το κλείσιμο της Βουλής.

Αυτή η εξέλιξη φέρνει νέες καθυστερήσεις στην ψήφιση του ρυθμιστικού νομοσχεδίου, στο οποίο υπάγεται και το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι υπεύθυνοι της Ένωσης προσπαθούν να μάθουν τα πάντα σχετικά με αυτή την εξέλιξη, ώστε να ενημερωθούν για το αν το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί σε περίπου δύο εβδομάδες όταν και θα πιάσουν δουλειά τα θερινά τμήματα της Βουλής ή εάν υπάρχει προοπτική να ψηφιστεί νωρίτερα. Παράλληλα, άπαντες ευελπιστούν ότι δεν θα προκύψει κάτι άλλο, ώστε η ψήφιση να πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του Ιουνίου.

Θετικό στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι το θέμα του άρθρου 81, το οποίο και «καίει» την ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί να είναι το πρώτο που θα τρέξει αμέσως μόλις ανοίξει η Βουλή. 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->