03.6
14:10

Τέλος Σταθάκης και Τσουκαλάς

AEK1924.gr team
Τέλος Σταθάκης και Τσουκαλάς
Advertisement

Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, αποτελούν παρελθόν για την ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924. Ο λόγος για τους Σταύρο Σταθάκη και Σωκράτη Τσουκαλά.

Οι δύο νεαροί αμυντικοί δεν κατάφεραν να κερδίσουν με τις εμφανίσεις τους τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος και έτσι ενημερώθηκαν σήμερα ότι αποχωρούν από την Ένωση.

Ο Σωκράτης Τσουκαλάς με τις εμφανίσεις του στη Σούπερ Λιγκ κέρδισε την παραμονή του στην ΑΕΚ, ωστόσο στη Γ’ Εθνική τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση που ήθελαν οι άνθρωποι της Ένωσης.

Από την άλλη πλευρά ο Σταύρος Σταθάκης, αγωνίστηκε σε πολλά ματς, ωστόσο η αστάθειά του σε αρκετά από αυτά έκαναν τους υπεύθυνους του Δικεφάλου να τον αφήσουν ελεύθερο. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->