
Η ΑΕΚ επιστρέφει στις προπονήσεις τη Δευτέρα ωστόσο αμφίβολο παραμένει το αν θα δώσουν το παρών όλοι οι παίκτες ή κάποιοι θα αποφασίσουν να απέχουν μέχρις ότου παρθούν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους
Στον αέρα βρίσκονται οι μεταβατικές προπονήσεις της ΑΕΚ, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα όσον αφορά το μπάτζετ της νέας σεζόν αλλά και τις εξελίξεις στα οφειλόμενα , λόγω της αναταραχής των τελευταίων ημερών με τις αλλαγές στη Ερασιτεχνική.
Αρκετοί από τους αθλητές της Βασίλισσας βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων, όπως οι Πολυτάρχου, Καράμπουλας, Τσιάκος αλλά και ο Τσιότρας, και μάλιστα δέχονται πιέσεις για να αποφασίσουν.
Ωστόσο, όλοι περιμένουν την ΑΕΚ και τις εξελίξεις, όμως δύσκολα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μέχρι να δουν τι θα γίνει.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement