Στην Αθήνα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, πιθανόν και τον Δημήτρη Μελισσανίδη έτσι ώστε να μπουν σε σειρά όλα τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν στην ομάδα
Στο Βελιγράδι βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για θέματα που αφορούσαν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας και να… σηκώσει μανίκια, πιάνοντας ξανά δουλειά στην ΑΕΚ.
Με την επιστροφή του θα υπάρξει ραντεβού με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Τραϊανό Δέλλα, παρόντος κατά πάσα πιθανότητα και του Δημήτρη Μελισσανίδη., για να μπουν σε τάξη όλες οι εκκρεμότητες που έχουν μείνει στάσιμες το τελευταίο διάστημα.
Μέχρι στιγμής, η Ένωση έχει προχωρήσει σε 11 μεταγραφές, ενώ έχει ανοίξει αρκετά μέτωπα, όπως αυτά των Τζιμπούρ, Κοροβέση, Κουρμπέλη και Λάζοβιτς τα οποία ή θα προχωρήσουν θετικά ή θα τελειώσουν οριστικά.
Διοίκηση και τεχνικό τιμ θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, ενώ στο τραπέζι θα πέσουν και τα ονόματα που θα παραμείνουν και στη Β’ Εθνική, αλλά και εκείνα που θα αποχωρήσουν.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement