Η ΑΕΚ επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από δύο ημέρες ξεκούρασης και στις 18:30 θα αντιμετωπίσει την Δόξα Αγίας Άννας σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τους «Γιατρούς του κόσμου»
Η Ένωση ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο δείχνοντας πάντα τον… ευαίσθητο χαρακτήρα της δεν θα μπορούσε να αρνηθεί σε πρόταση για φιλικό αγώνα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Ως εκ τούτου, σήμερα το απόγευμα, στις 18:30, στο γήπεδο της Δόξας Αγίας Άννας στις Αχαρνές, θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, σε μια αναμέτρηση της οποίας τα έξοδα θα δοθούν στους «Γιατρούς του κόσμου».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο 45λεπτο θα αγωνιστούν ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ και στο δεύτερο 45λεπτο από την ομάδα Παλαιμάχων, ενώ εισιτήρια θα πωλούνται έξω από το γήπεδο.
Ο Τραϊανός Δέλλας, όπως είναι φυσικό θα επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ολόκληρη τη σεζόν αλλά και κάποιους οι οποίοι δεν έπεισαν.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement