25.5
12:40

”Πόρτα” σε Νότιγχαμ για Καπίνο

AEK1924.gr team

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε τονίσει την Τρίτη κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πουλήσει, αλλά δεν θα ξεπουλήσει παίκτες από το υπάρχον ρόστερ και όπως φαίνεται οι Πράσινοι δεν μένουν στα λόγια αλλά το αποδεικνύουν με πράξεις.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μια από τις ανεπίσημες προτάσεις που έγιναν πρόσφατα στον Παναθηναϊκό ήταν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αφορούσε τον Στέφανο Καπίνο. Η αγγλική ομάδα που αγωνίζεται στην Championship παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον διεθνή τερματοφύλακα και έκανε μια διερευνητική προσέγγιση στο Τριφύλλι.

Οι ”Foresters” ήταν έτοιμοι να προσφέρουν ένα ποσό που αγγίζει το 1,5 εκ. Ευρώ, ενώ έδιναν στους Πράσινους και σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. Ωστόσο, ο Νίκος Νταμπίζας όταν ενημερώθηκε για την πρόταση ήταν κατηγορηματικός και την απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πράσινοι ξεκαθαρίζουν στους μάνατζερ που φέρνουν προτάσεις, ότι δεν σκοπεύουν να ξεπουλήσουν κανένα παίκτη, ενώ ειδικά για τον Καπίνο τονίζουν ότι δεν πρόκειται να συζητήσουν καμία πρόταση που δεν θα πλησιάζει τα 3 εκ. Ευρώ.

πηγή: www,contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement