Ο αριθμός «21» έχει μείνει χαραγμένος στην καρδιά όλων των φίλων της ΑΕΚ, με τα γεγονότα που έχουν «στοιχειώσει» την ομάδα τον τελευταίο καιρό να έχουν πραγματοποιηθεί 21 του μήνα.
21 Απριλίου 2014
Πριν από ένα χρόνο και ένα μήνα γράφτηκε η μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τα λεπτά του αγώνα περνούσαν, γκολ δεν έμπαινε με τον Γιαννούλη να ανοίγει το σκορ λίγο πριν τη λήξει στέλνοντας την Ένωση στη Β’ Εθνική.
Οι στιγμές που ακολούθησαν μετά τη λήξη του αγώνα θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό όλων. Ο κόσμος στην κερκίδα δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα για την επιστροφή της ομάδας με δάκρια στα μάτια και ο Δέλλας εντός αγωνιστικού χώρου προσπαθούσε να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές του.
21 Ιανουαρίου 2014
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το 2014 για την ΑΕΚ. 21 Ιανουαρίου η πρώτη μπουλντόζα μπήκε στο μαγικό οικόπεδο και ξεκίνησε να καθαρίζει το χώρο ώστε σιγά σιγά να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».
Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τους φίλους της ΑΕΚ το οικόπεδο γέμισαν με Ενωσίτες και οι εργασίες συνεχίστηκαν υπό την ήχο συνθημάτων του Δικεφάλου, με το χαμόγελο να επιστρέφει στα πρόσωπα όλων.
21 Μαΐου του 2014
Ο εφιάλτης της ΑΕΚ τελειώνει και επίσημα. Η βαθμολογική άνοδος μπορεί να είχε κλειδώσει πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο από σήμερα η Ένωση θα σταματήσει να αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία.
Η αυλαία άνοιξε με το ματς κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας και ολοκληρώνεται με τον αγώνα κόντρα στον Πανναξιακό, με την ΑΕΚ να έχει κάνει το πρώτο βήμα για τη μεγάλη επιστροφή.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement