09.5
10:10

Πανικός στο Ιασώ: Ληστές εισέβαλαν με όπλα τρομοκρατώντας ασθενείς και επισκέπτες

AEK1924.gr team
Πανικός στο Ιασώ: Ληστές εισέβαλαν με όπλα τρομοκρατώντας ασθενείς και επισκέπτες

Οι δύο αντρες υπό τη απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στο μαιευτήριο

Πανικός επικράτησε το πρωί στο μαιευτήριο Ιασώ, καθώς πέντε λεπτά πριν τις 10 δύο άτομα εισέβαλαν στην κεντρική είσοδο και κατευθυνόμενοι στον ημιόροφο όπου στεγάζονται οι τράπεζες, με την απειλή όπλων αιφνιδίασαν τους εμβρόντητους υπαλλήλους της Εθνικής και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό.

Οι δύο δράστες με περίσσιο θράσος άφησαν τη μοτοσυκλέτα τους ακριβώς έξω από την είσοδο και χωρίς μάσκες μπήκαν στον χώρο όπου βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι εκείνη την ώρα, ανάμεσά τους και πολλές έγκυοι ή γυναίκες που είχαν γεννήσει πρόσφατα, όπως και μικρά παιδιά.
Τα δύο άτομα που δεν σκέφτηκαν ότι μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τόσες ζωές, επιδείκνυαν τα όπλα τους προκαλώντας πανικό στους παρευρισκόμενους και με άνεση βρέθηκαν στον ημιόροφο, χωρίς να βρουν αντίσταση από την ασφάλεια.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τόσο τα πρόσωπα των δραστών, όσο και ο αριθμός κυκλοφορίας της μηχανής έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement