Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηροδότου παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Κολιτσιδάκης τονίζοντας ότι όλοι γνώριζαν από την αρχή ότι η ΑΕΚ θα έπερνε την πρώτη θέση του ομίλου.
Κρίνοντας συνολικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης είπε: «Σίγουρα ήταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Από την αρχή όταν μπήκε η ΑΕΚ στον όμιλό μας που είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία, ξέραμε ότι θα πάρει το πρωτάθλημα και τελικά αυτό έγινε. Όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα και ουδεμία σχέση έχουν με το περιφερειακό που είχαμε μάθει τόσα χρόνια να παίζουμε στην Κρήτη. Ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με πολύ καλούς παίχτες και έμπειρους και νεαρούς. Θεωρώ ότι είναι ένα πρωτάθλημα που βοηθάει τα παιδιά τα δικά μας να κάνουν κάτι παραπάνω στη καριέρα τους».
Όσο για την συνολική παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, έδειξε ικανοποιημένος. Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι τα καταφέραμε περίφημα αν αναλογιστούμε ότι έχουμε μια ήττα εντός έδρας η οποία ήταν από την ΑΕΚ και αυτή στο 90″ και πρόσθεσε: »Φτάσαμε σε σημείο να είμαστε και πρώτοι στη βαθμολογία, δηλαδή πάνω από την ΑΕΚ που ήταν το μεγάλο φαβορί και όπως αποδείχθηκε πήρε εύκολα το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να έχουμε υψηλή θέση στη βαθμολογία και να έχουμε μείνει στην κατηγορία».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement