09.5
15:40

Νοκ άουτ και ο Θαναηλάκης!

AEK1924.gr team
Νοκ άουτ και ο Θαναηλάκης!

Μετά τους Μπρέσεβιτς, Τσεβά, Ντακόλ, τώρα και ο Λάμπρος Θανηλάκης τέθηκε εκτός πλάνων για το ματς κόντρα στον Περαμαϊκό, καθώς τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση. Η κατάστασή του θα κριθεί αύριο, αλλά τα νέα θα είναι όπως όλα δείχνουν αρνητικά.

Ο 18χρονος επιθετικός ήταν ο μοναδικός που είχε απομείνει στο ρόστερ της Ένωσης και ο Τραϊανός Δέλλας είχε σκοπό να τον χρεισιμοποιήσει τόσο στο ματς κόντρα στον Περαμαϊκό, όσο και στα δύο επόμενο.

Ωστόσο στη σημερινή προπόνηση ο Θαναηλάκης γύρισε το πόδι του, αυτό στο οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα από την αρχή της σεζόν, και όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Περαμαϊκό.

Η κατάσταση του τραυματισμού του θα εκτιμηθεί αύριο, ωστόσο δύσκολο έως ακατόρθωτα θα καταφέρει να δώσει το παρών στο ματς της Κυριακής.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη η Ένωση ξεμένει εντελώς από επιθετικούς, με μοναδική λύση να είναι αυτή του Τζάθα, ο οποίος βέβαια δεν αγωνίζεται ως καθαρός σέντερ φορ, ωστόσο μπορεί να ανταποκριθεί και στη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement