06.5
07:27

«Κανονικά στην Α1 η ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Πολλά και διάφορα έχουν ακουστεί σχετικά με τη συμμετοχή της Βασίλισσας στην Α1 τη νέα σεζόν και ο Αλέξης Αλεξίου θέλοντας να δώσει ένα τέλος στα όσα λέγονται και γράφονται, τόνισε ότι η ομάδα θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

O Αλέξης Αλεξίου, μιλώντας στο «GOAL» ξεκαθάρισε: «Εχουμε χορτάσει από γνώμες. Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα συσταθεί εκ νέου, με νέο ΑΦΜ, και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Η σύσταση της νέας ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση νομικά -σε πρώτη φάση- με την άλλη ΚΑΕ».

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξίου… «η αίτηση εκκαθάρισης που κατατέθηκε προ ημερών είναι ένα τυπικό θέμα που προβλέπεται από το νόμο και αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα μετά τον ορισμό του εκκαθαριστή, που θα οριστεί εντός των επομένων ημερών».

Το σημαντικό για την Ενωση είναι ότι η η προηγούμενη «αμαρτωλή» πλέον δεν υφίσταται, καθώς διατάχθηκε… «η λύση της από το υπουργείο Ανάπτυξης κατόπιν διαδικασίας που κίνησε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Με την ίδια απόφαση, μάλιστα, διατάχθηκε μετά τη λύση να πραγματοποιηθεί και η εκκαθάριση».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement