05.5
18:40

Φαλέκας: «Η ΑΕΚ πρέπει να επανέλθει στη διεκδίκηση των τίτλων»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Αλέξης Φαλέκας μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ τα χρόνια που αγωνίστηκε μακριά από την Α1 και τόνισε ότι με την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια θα πρέπει να διεκδικήση τίτλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Φαλέκας στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 

Για την απόφαση του να μην αποχωρήσει από την ΑΕΚ: «Το αποφάσισα την πρώτη φορά που ήταν η ομάδα στην Α2. Έχω περάσει και τα τρία χρόνια στις χαμηλές κατηγορίες. Θεώρησα πως πάει να γίνει κάτι καλό και έμεινα στην ομάδα. Χάσαμε την άνοδο στις λεπτομέρειες την πρώτη φορά, που βρεθήκαμε στην Α2».

Για τον κόσμο: «Τρόμαξα όταν είδα την αντίδραση του κόσμου, που δεν μπορούσε να δει την ομάδα στη Β’ Εθνική, διότι κακά τα ψέματα δεν είναι για εκεί η ομάδα, αλλά για την Α1. Η ΑΕΚ είχε πολύ λαό στα εκτός έδρας τα πρώτα χρόνια, όμως δεν ερχόταν στα εντός. Φέτος την αγκάλιασε την ομάδα. Ακόμα και στα παιχνίδια που έδειχνε η τηλεόραση, που μπορούσε να τα παρακολουθήσει έτσι και αλλιώς, ήταν παρών».

Για την πίεση που είχε η ομάδα να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία: «Πρέπει να είναι κάποιος από κοντά για να ζήσει την πίεση που υπήρχε στην ομάδα. Υπήρχε ένα «πρέπει» που έκανε πιο δύσκολη την κατάσταση. Είχαμε και άσχημες στιγμές, όπως όταν ήμασταν στη Β’ και ανεβήκαμε μέσω του μπαράζ, διότι κρίθηκε στο ένα σουτ η άνοδος. Φέτος ήταν αλλιώς, διότι καταφέραμε και υλοποιήσαμε τον στόχο μας πιο εύκολα. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο. Αλλά πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα και να γίνουν προσεκτικές κινήσεις για να μην βρεθεί η ομάδα εκεί που κατέληξε αυτά τα χρόνια. Πρέπει να επανέλθει στη διεκδίκηση των τίτλων, αλλά να γίνουν πρώτα οι σωστές κινήσεις. Τα λάθη οδήγησαν την ομάδα μπάσκετ, αλλά και του ποδοσφαίρου στις χαμηλότερες κατηγορίες. Με τις κατάλληλες κινήσεις των ανθρώπων που την αγαπάνε την ομάδα».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement