01.5
15:07

Σοβαροί μέχρι τέλους

AEK1924.gr team
Σοβαροί μέχρι τέλους

Ο στόχος της ανόδου έχει επιτευχθεί από την προηγούμενη Κυριακή και μαθηματικά πλέον με τη νίκη της Ένωσης επί της Κηφισιάς, ωστόσο αυτό που τονίζεται στις τάξεις της ΑΕΚ, με πρώτο τον Τραϊανό Δέλλα είναι πως οι “κιτρινόμαυροι” θα σταθούν σοβαροί μέχρι τέλους.

Η ΑΕΚ μπορεί πλέον να έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στη Football League, ωστόσο όμως απομένουν ακόμα τέσσερις αναμετρήσεις για το τέλος της εφετινής σεζόν, πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για επανάπαυση.

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής κατα΄τη διάρκεια του πρωταθλήματος όμως όπως τόνισε και ο ίδιος στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει σοβαρή μέχρι τέλους. Άλλωστε το παιχνίδι που ακολουθεί είναι απέναντι στο Αιγάλεω, μια ομάδα που είχε δυσκολέψει την Ένωση στον πρώτο γύρο σε μια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τα εκτεταμένα επεισόδια που είχαν ως απόρροια την τιμωρία των δύο ομάδων, παιχνίδι δηλαδή που δεν επιτρέπει χαλαρότητα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement