
Συνάντηση με τους άμεσους συνεργάτες του θα έχει εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ώστε να ενημερωθεί για το θέμα του γηπέδου, καθώς και για όλα τα «ανοιχτά» μέτωπα που υπάρχουν.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Στο τραπέζι θα πέσουν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το πρότζεκτ της Αγιάς Σοφιάς και τα οποία παραμένουν ακόμα ανοιχτά. Παρών στη συνάντηση θα είναι ο γενικός διευθυντής της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., Νίκος Στράτος, ο αρχιτέκτονας του έργου, Θανάσης Κυρατσού, αλλά και ο πρότζεκτ μάνατζερ, Δημήτρης Ανδριόπουλος και φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Μερικά από τα θέματα που θα εξεταστούν θα είναι η ρύθμιση που σύντομα θα ψηφιστεί από τη Βουλή, οι οικοδομικές άδειες καθώς και κάποια ακόμα διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στο ιερό οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα κινούνται βάση του αρχικού προγραμματισμού και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση.