25.4
06:15

Η Ριζούπολη, οι μεταγραφές και η εκχώρηση

AEK1924.gr team
Η Ριζούπολη, οι μεταγραφές και η εκχώρηση

Με τρία θέματα ασχολείται ο σημερινός (25/04) αθλητικός Τύπος σχετικά με την ΑΕΚ. Αυτά δεν είναι άλλα από την επιστροφή της Ένωσης στην κιτρινόμαυρη γειτονιά της Ριζούπολης, το θέμα της εκχώρησης του χρέους Ψωμιάδη, καθώς και οι μεταγραφές για την ερχόμενη σεζόν.

SportDay

Με τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ ασχολείται σήμερα η εφημερίδα SportDayαναφέροντας συγκεκριμένα: «Ενδιαφέρον για Μακρή, ανοικτό του Γιαννιώτα».

Goal

Στην άκρη έχει αφήσει για λίγο τα μεταγραφικά θέματα η εφημερίδα Goal, η οποία σχετικά με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ αναφέρεται στο χρέος του Ψωμιάδη και στο γήπεδο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στη Βουλή για γήπεδο και χρέη Ψωμιάδη».

LiveSport

«Άνοιξε μέσω Βουλής ο δρόμος για την εκχώρηση. Μεταγραφικό παιχνίδι και με Μακρή», είναι ο τίτλος της εν λόγο εφημερίδας σχετικά με το ρεπορτάζ της Ένωσης και αναφέρεται τόσο στις μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν, όσο και στο θέμα της εκχώρησης του χρέους Ψωμιάδη στο Δημόσιο.

Ώρα των Σπορ

«Γιορτή στην γειτονία μας», είναι ο τίτλος της εν λόγο εφημερίας η οποία σχολιάζει: «Προσδοκία διοίκησης, τεχνικού τιμ και παικτών να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο του Απόλλωνα σαν ένα ακόμη μήνυμα της αντεπίθεσης λίγο πριν ο Ιερός χώρος της Φιλαδέλφειας δεχθεί την εισβολή της μπουλντόζας». Παράλληλα βέβαια δεν μένει ασχολίαστο το θέμα της εκκαθάρισης: «Προχωράει φουλ η εκκαθάριση», καθώς και τα μεταγραφικά ζητήματα: «Τρεκάρουν αλλά δεν βιάζονται».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->