23.4
05:54

Βλέπει 11άδα ο Ράμα

AEK1924.gr team
Βλέπει 11άδα ο Ράμα
Advertisement

Η απουσία του Μπρέσεβιτς, οι κακές εμφανίσεις του Πόποβιτς, καθώς και η ανοδική πορεία των Σταθάκη – Τζανετόπουλου, έχουν ανοίξει θέσεις ξένων στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, με τον Ρενάλντο Ράμα να θέτει «υποψηφιότητα» για μια από αυτές.

Ο νεαρός επιθετικός της Ένωσης, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε δυναμικά την εφετινή σεζόν, αναγκάστηκε να δει πολλά ματς από την κερκίδα, λόγω του περιορισμού των ξένων που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η επανεμφάνισή του στο δεύτερο γύρω του πρωταθλήματος ήταν αρκετά ελπιδοφόρα, ωστόσο όταν ξεκίνησε να ανεβάζει στροφές και να βρίσκει ρυθμό, τραυματίστηκε τη στιγμή που η θέση στην 11άδα στο ματς κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσσώνα τον περίμενε.

Πλέον, ο Ρενάλντο Ράμα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, έχει τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα και δεν θα είναι καθόλου απίθανο να τον δούμε ξανά όχι μόνο στην 18άδα της ΑΕΚ, αλλά και στην 11άδα της στο ματς κόντρα στην Κηφισιά.

Μάλιστα, ο νεαρός εξτρέμ κατάφερε να αγωνιστεί αρκετά καλά και στη θέση του δεύτερου επιθετικού, κάτι που είδαμε στον αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό. Το στοιχείο αυτό λύνει τα χέρια του Δέλλα, ο οποίος έχει στη διάθεσή του τον Ντακόλ, που από τη μια δεν είναι καθαρός επιθετικός και από την άλλη αγωνίζεται με πρόβλημα στον ώμο, καθώς και τον Θαναηλάκη, ο οποίος ακόμα δεν έχει πάρει καμία συμμετοχή.

Ο Ράμα λοιπόν μπορεί να δώσει έναν διαφορετικό αέρα στην επίθεση της Ένωσης και να αποδείξει στα πέντε ματς που απομένουν ότι δίκαια οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον πιστεύουν, παρά το γεγονός ότι δεν πήρε τόσο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής, όσο του άξιζε.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->