21.4
19:40

«Δεν είναι καλύτερος από μένα ο Σιμεόνε»

AEK1924.gr team
«Δεν είναι καλύτερος από μένα ο Σιμεόνε»

Ο Ζοζέ Μουρινιο τόνισε ότι ένα ματς Champions League αποτελεί κίνητρο για κάθε παίκτη ενώ μπήκε στον… πειρασμό να συγκρίνει τη δική του προπονητική πορεία με αυτή του Ντιέγκο Σιμεόνε

“Δεν νομίζω ότι είναι καλύτερος προπονητής από μένα. Δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε κάποιον με 15 χρόνια εμπειρίας και κάποιον που έχει καταφανώς λιγότερα”, τόνισε ο Μουρίνιο για τον Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου ημιτελικού μεταξύ της Ατλέτικο και της Τσέλσι στη Μαδρίτη, ενώ για την ομάδα των “ροχιμπλάνκος” δήλωσε:

“Δεν υπάρχει ομάδα που να φτάνει στα ημιτελικά αν δεν είναι εξαιρετική και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Τους σεβόμαστε, τους έχουμε μελετήσει και τους έχουμε αναλύσει”.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Λονδρέζων επεσήμανε: “Δεν έχω ανοιχτούς λογαριασμούς στο Champions League. Έδινα πάντα το μάξιμουμ, κάνω πάντα το μάξιμουμ.

Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Στους άλλους ημιτελικούς που έχω πάρει μέρος με την Τσέλσι έχω χάσει στα πέναλτι και αυτό σημαίνει πως η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη από εμάς (σ.σ. στους ημιτελικούς του 2005 και του 2007) στα πέναλτι.

Το να παίζεις ένα ματς Champions League είναι μεγάλο κίνητρο για κάθε παίκτη. Όλοι θα ήθελαν να παίξουν σε έναν ημιτελικό και όποιος επιλέγεται είναι χαρούμενος, όποιος μένει στον πάγκο αντίθετα δεν είναι.

Δεν λέω ότι ο Φερνάντο Τόρες θα είναι βασικός, λέω μόνο ότι είναι ένας παίκτης που δεν κρύβεται. Ξέρω ότι ο Τόρες είναι οπαδός της Ατλέτικο και μάλιστα θα έλεγα μεγάλος, είναι όμως επαγγελματίας.

Δεν έχω αμφιβολίες ότι αν αύριο βγει στο γήπεδο θα δώσει το μάξιμουμ για την Τσέλσι”.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->