Τον Βασίλη Μαντζιώρη από την ομάδα Κ20 της Δόξας Δράμας έχουν βάλει στο στόχαστρο οι άνθρωποι του Πανθρακικού, συνεχίζοντας την καλή συνεργασία που έχουν με τους Μαυραετούς.
Η Δόξα Δράμας αποτελεί μια από τις σοβαρότερες ομάδες, όσον αφορά τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου και για αυτό κατά καιρούς οι παίκτες της βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων της Superleague. Μια από αυτές τις ομάδες είναι και ο Πανθρακικός ο οποίος έχει βγάλει λαχείο με τον νεαρό Αθανασιάδη από την Δράμα και θέλει να συνεχίσει αυτή τη συνεργασία.
Πρόκειται για τον 19χρονο γκολκίπερ της Κ20 της Δόξας Δράμας, Βασίλη Μαντζιώρη, ο οποίος με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε αρκετά “μάτια” στα παιχνίδια που αγωνίστηκε, μεταξύ των οποίων και άνθρωπος του Πανθρακικού.
Έτσι λοιπόν οι διαδικασίες προχώρησαν με του Ακρίτες να θέλουν να επενδύσουν στο ταλέντο του νεαρού Μαντζιώρη και να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του. Οι πρώτες κρούσεις έγιναν από το ξεκίνημα σχεδόν της χρονιάς και σύμφωνα με πληροφορίες η ολοκλήρωση του deal θα γίνει μετά το τέλος των εορτών.
Πηγή:sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement