Η αστυνομία έδωσε τη συγκατάθεσή της ώστε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως έχει προς το παρόν προγραμματιστεί από την ΕΠΟ.
Στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των ομάδων και των αρχών, αποφασίστηκε οι δύο φιναλίστ να πάρουν από 21.300 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων τους.
Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν, η σέντρα του αγώνα προγραμματίστηκε για τις 20:30 του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014.
Παρ’ όλα αυτά, εκκρεμεί η απόφαση της ΕΠΟ και της Πολιτείας σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα, αφού από την Ομοσπονδία σκέφτονται ακόμα και τη μεταφορά του σε άλλη πόλη, χωρίς αυτό το σενάριο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Πηγή: www.contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement