Ο παίκτης του Κόροιβου Αμαλιάδας, Σάκης Καρύδας μίλησε στο superbasket για την πορεία της Ένωσης στην Α2 αλλά και την πορεία της ομάδας του.
Ο Σάκης Καρύδας είπε χαρακτηριστικά «Ηταν η τρίτη μας νίκη και η πιο σημαντική, κόντρα σε μια ομάδα που θεωρώ ότι έχει ανέβει ήδη στην Α1. Ηταν πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Κόροιβο. Ημασταν καλύτεροι στο ντέρμπι από το ξεκίνημα και δίκαια κερδίσαμε. Παίξαμε όπως έπρεπε σε ένα ματς εκτός έδρας γιατί θέλαμε να φτάσουμε κοντά στον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Α1» και εν συνεχεία συμπλήρωσε:
«Είχαμε πει ότι θέλουμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ, αλλά και να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν όπου κατακτήσαμε την τέταρτη θέση. Ετσι πήγαμε βήμα-βήμα, κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ενώ έχουμε κάνει ένα καλό σερί μετά την ήττα από την Καβάλα. Μετά από αυτό το ματς είπαμε ότι πρέπει να πάμε αήττητοι μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ ενώ νικήσαμε εκτός έδρας ομάδες όπως το Λαύριο και ο Κόροιβος. Θα έλεγα ότι είμαστε παλικάρια, αλλά θέλει προσοχή η συνέχεια και ειδικά το εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Καβάλα».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement