10.4
10:09

Μπαίνουν οι υπογραφές, ξεκινάει το όνειρο

AEK1924.gr team
Μπαίνουν οι υπογραφές, ξεκινάει το όνειρο
Advertisement

Πέφτουν οι υπογραφές μέχρι το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας και δίνεται προς ψήφιση η νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή που ανοίγει το δρόμο στις… μπουλντόζες που θα ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Για να ξεκινήσουν οι εγασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει να ψηφιστεί από τη Βουλή το νομοθετικό σχέδιο που περιλαμβάνει και τη ρύθμιση για το γήπεδο της Ένωσης.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να το έχουν υπογράψει οι Υπουργόί Εσωτερικών και Αθλητισμού, κάτι που έχουν κάνει ήδη οι ΠΕΚΑ και Οικονομικών.Αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας και στη συνέχεια το νομοθετκό σχέδιο θα κατατεθεί αυτόματα στη Βουλή, εκεί όπου θα χρειαστούν 20 μέρες για να ψηφιστεί και να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ.

Όταν ολοκληρωθούν όλες αυτές οι διαδικασίες τότε η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη να προχωρήσει με την εξασφάλιση οικονομικής άδειας και να αρχίσουν τα έργα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->