09.4
08:30

Τρεις για δύο εισιτήρια

Πένυ Μακρή
Τρεις για δύο εισιτήρια

Στο κυνήγι της ανόδου βρίσκονται τρεις ομάδες της Α1 μία εκ των οποίων είναι η ΑΕΚ, η οποία οδηγεί την κούρσα προς τα μεγάλα σαλόνια όντας το φαβορί της κατάκτηση του ενός από τα δύο εισιτήρια

Τέσσερις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στο… ρετιρέ της Α2 επικρατεί συνωστιμός για τις δύο πρώτες θέσεις της κατηγορίας που οδηγούν στην  Α1.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όντας το φαβορί από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο μετά την ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας τα πράγματα στένεψαν και περιθώριο για στραβοπάτημα δεν υπάρχει.

Ο δεύτερος Κόροιβος πλησίασε στον ένα βαθμό από την κορυφή, ενώ η Καβάλα ακολουθεί κατά πόδας. Η Ένωση το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Φιλαθλητικό, που καίγεται για βαθμούς και πρέπει να φύγει με το «διπλό» από του Ζωγράφου για να διατηρήσει τη διαφορά από τους άλλους δύο και να πάρει το εισιτήριο ανόδου.

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών:

ΑΕΚ: Φιλαθλητικό (12/4 εκτός), Ηρακλή (26/4 εντός), Φίλιππο (3/5 εκτός), Ψυχικό (10/5 εντός)

Κόροιβος: ΟΦΗ (12/4 εντός), Παγκράτι (26/4 εκτός), Καβάλα (3/5 εντός), Αγία Παρασκευή (10/5 εκτός)

Καβάλα: Ίκαροι (12/4 εκτός), Λαύριο (26/4 εντός), Κόροιβο (3/5 εκτός), Φιλαθλητικό (10/5 εντός).

Η βαθμολογία (22 αγώνες): ΑΕΚ 41, Κόροιβος 40, Καβάλα 39, Ψυχικό 36, Ηρακλής 33, Παγκράτι 33, Λαύριο 32, Αρκαδικός 32, ΟΦΗ 32, Φίλιππος Βέροιας 32, Φιλαθλητικός 30, Ίκαροι Σερρών 29, Ερμής Λαγκαδά 29, Αγία Παρασκευή 24.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->