Ποινή κάθειρξης δέκα ετών χωρίς αναστολή επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών στον Μάκη Ψωμιάδη, κρίνοντάς τον ένοχο για υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΑΕΚ 21,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει να κηρυχτούν ένοχοι όλοι οι κατηγορούμενοι, ωστόσο το δικαστήριο απάλλαξε από τις κατηγορίες τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Χαρίλαο Ψωμιάδη του Παναγιώτη, ενώ για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους έκρινε ότι έπρεπε να κηρυχθούν ένοχοι, για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, άμεσης συνέργιας σε αυτή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατά περίσταση.
Με ποινές 5 και 4 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκαν οι Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου και η λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου με αναστολή και εξαγοράσιμες ενώ και στους δυο κατηγορούμενους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.
Ο κατηγορούμενος Αντώνης Κατσαρός, ο οποίος μέχρι πρόσφατα διέφευγε της σύλληψης, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια χωρίς αναστολή.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement