02.4
12:10

Βίντεο και διαλόγους με τον γ.γ της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, έδωσε στη δημοσιότητα ο Κασιδιάρης

AEK1924.gr team
Βίντεο και διαλόγους με τον γ.γ της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, έδωσε στη δημοσιότητα ο Κασιδιάρης

Δείτε το βίντεο και τους διαλόγους που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Τον ισχυρισμό ότι έχει στην κατοχή του ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, διατύπωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.

Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, όπως είπε, το κείμενο στο οποίο ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει στον ίδιο ότι ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε κατά των υπουργών Δένδια και Αθανασίου, όταν ο ανακριτής πήρε απόφαση να μην προφυλακιστούν εκτός από τον ίδιο και οι συνάδελφοί του Μίχος και Παναγιώταρος.

Το βίντεο μάλιστα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Οι διάλογοι που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχουν ως εξής:

ΚΑΣ: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;

ΜΠΑ:Ήταν στην Αμερική τότε

ΚΑΣ: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά

ΜΠΑ: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της Που***…δεν με πήρε εμένα, του ‘χα πει ότι αυτά που κάνεις…του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε μένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δύο και τους γαμ***σε τα πρέκια. Του Αθανασίου και του Δένδια: “με δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα!”Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι:” τελείωσε, τους έδεσα, γεια σας!! και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.

ΚΑΣ: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί το επίμαχο στάδιο τι έγινε; γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήραμε τους άλλους το γύρισε κωλοτούμπα

ΜΠΑ: Σας αφήσανε για απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία

ΚΑΣ: Ναι, ωραία, δεν υπήρχε τίποτα

ΜΠΑ: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο…όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο ¨ε ,τι θα κάνει ο ανακριτής”Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!ΚΑΝΕΝΑ!

ΚΑΣ: Ούτε και για τους άλλους είχε όμως….

ΜΠΑ: Μπα με τους άλλους ήτανε (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας)

ΚΑΣ: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί;

ΜΠΑ:Και οι δυο

ΚΑΣ: Δένδιας Αθανασίου;

ΜΠΑ: Ποιος άλλος να το κάνει…

ΚΑΣ:Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; έχει συναίσθηση τι γίνεται;

ΜΠΑ:Όχι, στην αρχή δεν είχε…τώρα όμως είδε τα γκάλοπ…αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα τα τρομερά:2%-μου λέει- θα πάνε… του λέω “εγώ σου λέω 20% θα πάνε. Μου λέει: “είσαι μαλ**ας”

ΚΑΣ: Ποιος του ΄πε να τα κάνει αυτάς

ΜΠΑ:Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το έχει προβάδισμα απ΄το Συριζα.

ΚΑΣ: Κόβει ψήφους ‘ντάξει

ΜΠΑ: Είναι λογικό

ΚΑΣ:Κι επειδή κόβουμε ψήφους δηλαδή μας θα μας βάλει φυλακή;

ΜΠΑ: Τον Που***… απίστευτο πράγμα, απίστευτο

ΚΑΣ: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;

ΜΠΑ:Αυτό είναι σίγουρο, αφού το ‘κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί

ΚΑΣ: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγματα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γραμμα του νόμου

ΜΠΑ (κάνει το σταυρό του)

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκε ότι το υλικό της συνομιλίας του έχει κατατεθεί στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο και θα δει το φως της δημοσιότητας από το διαδίκτυο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μπαλτάκο.

Πηγή: www.news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement