31.3
17:30

Βράζουν στην Βασίλισσα για το ΑΣΕΑΔ

Πένυ Μακρή
Advertisement

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της μπασκετικής ΑΕΚ, καθώς το ΑΣΕΑΔ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την έφεση που άσκησε η Ένωση, με την Βασίλισσα να μην γνωρίζει αν θα αγωνιστεί ή όχι το Σάββατο με την παρουσία του κόσμου της.

Ένας μήνας και μια εβδομάδα έχει περάσει από το ματς με την Καβάλα, όπου η Ένωση τιμωρήθηκε άδικα με δύο ποινές κεκλεισμένων των θυρών. Οι υπεύθυνοι της ομάδας έτρεξαν αμέσως το θέμα και άσκησαν έφεση, ώστε η ποινή να μειωθεί σε μια αγωνιστική.

Ωστόσο, ακόμα το ΑΣΕΑΔ δεν έχει αποφασίσει για το συγκεκριμένο θέμα, με την ΑΕΚ να έχει αγωνιστεί ήδη μια φορά χωρίς κόσμο, ενώ το επόμενο ματς στη Ζωφριά είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο.

Ήδη βρισκόμασταν στην Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση έχει καθυστερήσει υπερβολικά να γνωστοποιηθεί, καθώς η ΑΕΚ αν δικαιωθεί και έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της στο ματς κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, θα πρέπει να κυκλοφορήσει τα εισιτήρια του αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι με νίκη της το Σάββατο η Βασίλισσα «κλειδώνει» την άνοδό της στην Α1 και θέλει να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, τόσο για να την βοηθήσει όσο και για να πανηγυρίσει μαζί του.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους οι υπεύθυνοι της Βασίλισσας είναι έξαλλοι με το ΑΣΕΑΔ και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η απόφαση στην έφεση, η οποία μάλιστα κατατέθηκε από την ΑΕΚ το συντομότερο δυνατόν.  

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement