H μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Ζάμπινε Κεμ, μιλώντας στην “bild”, εξέφρασε για μια ακόμη φορά την πεποίθησή της πως ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα ξυπνήσει από το κώμα που βρίσκεται από τις 29 Δεκεμβρίου.
Μια μέρα μετά από τις δηλώσεις του πρώην επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Formula 1, Γκάρι Χαρτστέιν, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο παρερμηνεύθηκαν, η μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Ζάμπινε Κεμ, με δήλωσή της στη γερμανική “Bild”, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Γερμανός θα καταφέρει να ξυπνήσει από το κώμα που βρίσκεται από τις 29 Δεκεμβρίου.
“Είναι αλήθεια τα όσα είχα δηλώσει στην τελευταία ανακοίνωση. Είμαστε και θα παραμείνουμε σίγουροι ότι ο Μίχαελ θα καταφέρει να ξυπνήσει από το κώμα. Παλεύουμε μαζί με τους γιατρούς για αυτό το σκοπό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”, δήλωσε η Κεμ.
Πηγή:contra.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement