Χωρίς να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 τον Πλατανιά στο Περιστέρι και διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ναπολεόνι,Ταυλαρίδης και Δημούτσος τα γκολ της νίκης.
Πέρα από κάθε αμφιβολία ο Ατρόμητος έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια στην έδρα του. Στο συγκεκριμένο μπορεί να μην έπαιξε πολύ καλά, ωστόσο χάρη στην αποτελεσματικότητά του κατάφερε να φτάσει σ’ ένα ακόμη τρίποντο. Τους Περιστεριώτες βοήθησε ιδιαίτερα το σχετικά γρήγορο γκολ του Ναπολεόνι στο 13′ γεγονός που τους βοήθησε να παίξουν πιο άνετα απέναντι σ’ έναν Πλατανιά που μέχρι το 30′ ήταν διστακτικός.
Μετά το ημίωρο, οι Κρητικοί πίεσαν περισσότερο και έκαναν τις πρώτες τελικές τους προσπάθειες βάζοντας δύσκολα στην άμυνα του Ατρομήτου η οποία πάντως κράτησε, έστω και με ζόρι. Με την έναρξη της επανάληψης ο Πλατανιάς ήταν και πάλι πιο δραστήριος και έφτασε ουκ ολίγες φορές στην περιοχή του Τσέναμο.
Το γεγονός προβλημάτισε τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος αρχικά έριξε στη μάχη τον Μπάλλα για να θωρακίσει το κέντρο του και εν συνεχεία του Καραμάνου ο οποίος έδωσε πνοή στην επίθεση. Αίφνης η εικόνα του αγώνα άλλαξε και ο Ατρόμητος μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο καθάρισε την υπόθεση νίκη. Στο 72′ με την κεφαλιά-δυναμίτη του Ταυλαρίδη και στο 77′ με υπέροχο σουτ του Δημούτσου έξω από την περιοχή.
Με το ματς να έχει κριθεί ο Αναστασιάδης…θυμήθηκε να ενισχύσει την επίθεσή του αλλά φυσικά τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια. Το παιχνίδι είχε κριθεί προ πολλού.
Πηγή: www.contra.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement