Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Μπράγκα βρέθηκε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας προκειμένου να συζητήσει για τον Ροντρίγκο Γκάλο σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας.
Στο στάδιο της Μπράγκα, βρέθηκε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φάνης Κωστούλας προκειμένου να μιλήσει με τους διοικούντες της πορτογαλικής ομάδας για τον Ροντρίγκο Γκάλο παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ , σύμφωνα με δημοσίευμα πορτογαλικής εφημερίδας
“Ο Φώτης Κωστούλας, πρόεδρος του Παναιτωλικού όπου παίζουν ο Ροντρίγκο Γκάλο και ο Φλοράν δανεικοί από την Μπράγκα, βρέθηκε στην περασμένη εβδομάδα στο “Εστάδιο Άσα” σε μια συνάντηση υψηλού επιπέδου με την διοίκηση. Η επίσκεψη είχε ως στόχο να βρεθεί μια φόρμουλα που θα επιτρέπει στον Γκάλο να συνεχίσει στον Παναιτωλικό, χτίζοντας μια συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Εξαιτίας της εκτίμησης που απολαμβάνει στην Ελλάδα, ένα εκ νέου δανεισμός είναι απίθανος”, αναφέρει το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Abola.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement