Το διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κάλεσε σε απολογία του έξι που κατέθεσαν το υπόμνημα για την «γιά Σοφιά» την Τετάρτη 26 Μαρτίου
Συγκεκριμένα, οι Καπετανόπουλος, Σταθάκος, Χαμπάκης, Παπατριανταφύλλου, Τσαντήλας και Γάσιας θα παραστούν στα γραφεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να απολογηθούν για τη στάση τους, ενώ στη Μάνα ΑΕΚ μελετούν το καταστατικό για τυχόν ευθύνες αλλά και διαγραφή τους.
Αναλυτικά η κλήση αναφέρει:
«Καλείσθε να καταθέσετε έγγραφο υπόμνημα ή να παραστείτε ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, στις 26 Μαρτίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, σύμφωνα με το άρθρο 11 και το άρθρο 27 του ισχύοντος καταστατικού του σωματείου μας, προκειμένου να απολογηθείτε σχετικά με το έγγραφο υπόμνημα που καταθέσατε στις 03-03-2014 ενώπιον 1. Του Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ιωάννη Μανιάτη, 2. Του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου, 3. Του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανού επί του προτεινόμενου σχεδίου νόμου «Κέντρο αθλητισμού, μνήμης και πολιτισμού του αθλητικού σωματείου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής» για παράβαση των αρχών του Καταστατικού και εναντίωση στα συμφέροντα του Σωματείου μας».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement