16.3
22:53

«Ο Μαρινάκης ελέγχει το σύστημα»

AEK1924.gr team
«Ο Μαρινάκης ελέγχει το σύστημα»
Advertisement

Ο ΠΑΟΚ κατηγόρησε επίσημα τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ ότι ελέγχει το σύστημα του παραποδοσφαίρου στην Ελλάδα! Διαβάστε την ανακοίνωση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: “Το καρναβάλι “Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.

Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές. To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος  εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα  ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα. Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.

Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.

Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.

Ήμαστε, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.

ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος.”

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->