Δυσαρεστημένος από την εμφάνιση των ποδοφαιριστών του εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη κόντρα στον Ηρόδοτο. Το άγχος μετά το χαμένος πέναλτι και η κακή εικόνα της ομάδας
«Άλλο ένα παιχνίδι που αγχωθήκαμε πάλι. Δείξαμε πάλι σημάδια όχι καλής συγκέντρωσης μετά το πρώτο γκολ. Αποτέλεσμα να δεχθούμε την ισοφάριση. Μας άγχωσε αυτό περισσότερο. Θεωρώ ότι σημείο κλειδί ήταν και το χαμένο πέναλτι, που φόρτωσε και άλλο άγχος. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο β’ ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να έχουμε πλάτος στο γήπεδο. Λίγες φορές έγινε αυτό όμως. Ζητούσα να παίξουμε από πλάγια, αλλά εμείς παίζαμε από άξονα σε κλειστούς χώρους. Εκνευριστήκαμε και εμείς και όλο το γήπεδο. Και μεταφέρθηκε στην ομάδα μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος από ότι είδα. Αρκετοί δεν ήταν σε καλή μέρα, με προβληματίζει αυτό. Χάνουμε ευκαιρίες και δεν μιλάω μόνο για τα πέναλτι. Εκεί το κομμάτι είναι ψυχολογικό. Με την ομιλία και την συζήτηση θα το λύσουμε αυτό. Δεν έχουμε καθαρό μυαλό, σε κρίσιμα σημεία του ματς. Όλα αυτά μέσα από δουλειά και προπόνηση και από το video. Άλλοι τρεις βαθμοί αυτό το ματς για εμάς, έστω και με άγχος. Στόχος να φύγουμε από αυτή την κατηγορία. Όσο δεν τελειώνουμε γρήγορα τα ματς, ο αντίπαλος θα παίρνει θάρρος. Με δικά μας γελοία λάθη βάζουν γκολ. Από το καλοκαίρι ότι γκολ τρώμε είναι από λάθη μας. Δεν θυμάμαι να μας έκλεισαν και να μας σφυροκοπούσαν. Κοιτάμε μπροστά, το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το επόμενο.
Όλα μέσα από την δουλειά γίνονται. Και τα πέναλτι. Εκεί είναι και θέμα ψυχολογίας, όποιος το εκτελεί. Τα 5 πέναλτι πριν το σημερινό μας, βαραίνουν τους παίκτες. από εκεί και πέρα μέσα από την δουλειά μπορεί να βελτιωθεί. Το βασικό δεν είναι να εκτελούμε πέναλτι, ούτε αυτοσκοπός είναι να τα κερδίζουμε. Να διασπάμε άμυνες έχουμε στόχο και δεν εφάρμοσαν εντολές μου οι παίκτες παίζοντας με 6 παίκτες.
Ο κόσμος όταν δεν βλέπει αυτό που θέλει και μπορεί να κάνει η ομάδα δυσανασχετεί. Ακραίο να πηγαίνουμε σε αποδοκιμασίες, αλλά σεβαστό να αντιδρά ο κόσμος. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε εμείς από ότι κάναμε.
Το θέμα της συγκέντρωσης δεν προπονείται. Υπάρχουν τέτοια θέματα. Είχα ενημερώσει όταν βάλαμε το γκολ επειδή είχα δει την άμυνα να μην έχει συνοχή. Και στην επόμενη φάση φάγαμε το γκολ. Ένα ματς τελειώνει στο 90’, πρέπει να είσαι σε όλο το ματς συγκεντρωμένος. Είναι ξεκάθαρο αυτό».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement