08.3
18:22

Νέα μετάλλια για τους Κιτρινόμαυρους

AEK1924.gr team
Advertisement

Δύο χρύσα και δύο ασημένια μετάλλια για τους πιτσιρικάδες της ομάδας σκάκι της ΑΕΚ.

Τέσσερα μετάλλια ήταν η συγκομιδή των σκακιστών της ΑΕΚ στα περιφερειακά σχολικά πρωταθλήματα που παίχθηκαν σήμερα Σάββατο.

 Στο πρωτάθλημα της Β΄ Γυμνασίου στη Νότια Αθήνα, ο Βασίλης Γκίκας αναδείχθηκε πρωταθλητής και πήρε το χρυσό μετάλλιο και μαζί με αυτό την πρόκριση στην τελική φάση της Αττικής που θα παιχθεί στις 23 του Μήνα στο Μαρούσι.

 Στο πρωτάθλημα της Στ΄ Δημοτικού στη Νότια Αθήνα, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Γκίκας, αδελφός του Βασίλη, ο οποίος επίσης πήρε χρυσό μετάλλιο και πρόκριση για τα τελικά της Αττικής. Στη Νότια Αθήνα, αλλά στη Γ΄ Δημοτικού, το ασημένιο μετάλλιο σε ισοβαθμία με τον 1ο, πήρε ο ενωσίτης Χρήστος Κράλλης.

Στο πρωτάθλημα της Γ΄ Δημοτικού του κέντρου της Αθήνας, ο Πάνος Σιμιτζόγλου πήρε το ασημένιο μετάλλιο και την πρόκριση για τα τελικά της Αττικής. Στην τελική φάση της Αττικής έχουν ήδη προκριθεί ο Κωνσταντίνος Αγριόπουλος και η αδελφή του Σταυρούλα από τη Δυτική Αθήνα, ενώ απευθείας συμμετοχή έχει ο Ερνέστος Πιλάλης, ως δευτεραθλητής Ελλάδας (το 2013 στην Α΄ Δημοτικού).

 Οι προκριματικές φάσεις ολοκληρώνονται το επόμενο Σαββατοκύριακο και η ΑΕΚ αναμένεται να έχει περισσότερους από τις σημερινές 7 προκρίσεις στα τελικά της 23ης Μαϊου. Από τα τελικά που θα γίνουν στο Μαρούσι θα υπάρξουν και οι προκρίσεις στην τελική φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Πρωταθλημάτων που θα παιχτούν 25-27 Απρίλη στην Ερέτρια.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement