
Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ πετάει αύριο το πρωί από την Αθήνα για την Κρήτη, όπου θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτοιμοι οι οπαδοί της Ένωσης περιμένουν την ομάδα.
Αν κάποιος θεσμός ταιριάζει περισσότερο φέτος στον Δημήτρη Κουνταρδά και την ομάδα του, αυτός δεν είναι άλλος από το Κύπελλο Ελλάδος. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά μέσα στη Σαλαμίνα, σε έναν πολύ δύσκολο και σκληρό αγώνα.
Πλέον η μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου περνάει από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ρέθυμνο, με τους φιλάθλους του νησιού να περιμένουν για δεύτερο συνεχόμενο σαββατοκύριακο παίκτες από την αγαπημένη τους ομάδα.
Η αποστολή πετάει αύριο το πρωί για Ηράκλειο, την ίδια ημέρα στις 16.00 θα διεξαχθεί ο αγώνας στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», ενώ η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή.
Στην Κρήτη υπάρχει ήδη μεγάλη κινητικότητα και οι Ενωσήτες είναι έτοιμοι να στηρίξουν την ομάδα, ώστε να πάρει τη μεγάλη νίκη – πρόκριση, ενώ μαζί με την αποστολή από την Αθήνα θα ταξιδέψουν φίλοι και γνωστοί των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θέλουν να τους στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τόλης Μπακάλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο μετατάρσιο και θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement