
Προσκομίζοντας το βίντεο με τα σημεία που αποδεικνύουν ότι τίποτα το μεμπτό δεν συνέβη στο ματς με την Καβάλα η ΑΕΚ περιμένει αύριο την απόφαση του αθλητικού δικαστή με την μικρότερη τιμωρία να είναι μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και την μεγαλύτερη τρεις
Στο φύλλο αγώνα τους ματς της Ένωσης με την Καβάλα οι διαιτητές έγραψαν για 2-3 οπαδούς της ομάδας οι οποίοι βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο, χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η αναμέτρηση ώστε να απομακρυνθούν, αλλά και για ρήψη νερού, με την ΑΕΚ να καλείται σήμερα σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή.
Οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου προσκόμισαν στην απολογία τους βίντεο στο οποίο αποδεικνύεται ότι δεν συνέβη τίποτα το μεμπτό στο ματς και πλέον περιμένουν αύριο την απόφαση του αθλητικού δικαστή.
Στην καλύτερη περίπτωση, η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αν αποφασίσει να εξαντλήσει την αυστηρότητα του πάνω στην Ένωση τότε η ομάδα θα αγωνίζεται χωρίς φιλάθλους για τρεις αγωνιστικές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement