
Ο γενικός γραμματέας της Premier League, Nick Coward, o διευθύνων σύμβουλος της ελβετικής λίγκας, Claudius Schäfer, ο τ. διευθύνων σύμβουλος της νορβηγικής λίγκας, Niels Roine και ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της Κλαμπ Μπρίζ, Pascal De Maesschalck είναι μεταξύ των ομιλητών του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου “FootbALLabout”, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Το παρόν και το μέλλον των ποδοσφαιρικών λιγκών και διοργανώσεων, οι επιχειρηματικές στρατηγικές, τα μοντέλα οργάνωσης, οι προτάσεις για τη βιωσιμότητα και την επιχειρηματική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, oργάνωση και η ανάπτυξη Ακαδημιών, η προπονητική για μικρές ηλικίες και ο ρόλος της έρευνας και της εκπαίδευσης είναι μερικές από τις θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου “FootbALLabout”.
Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι εκπρόσωποι άλλων ευρωπαϊκών λιγκών, ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά και της FIFA και της UEFA, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου.
Πηγή: contra.gr