28.2
10:33

Αναλαμβάνει ο Ρουμελιώτης

Πένυ Μακρή
Αναλαμβάνει ο Ρουμελιώτης

Νέος προπονητής στο πάγκος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ θα είναι ο Μανώλης Ρουμελιώτης, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του τμήματος

Με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε το κενό του Απόστολου Οικονόμου στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς οι υπεύθυνοι του τμήματος έκαναν γρήγορες κινήσεις και βρήκαν τον αντικαταστάτη του.

Προπονητής πλέον της Ένωσης είναι ο Μανώλης Ρουμελιώτης ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τα Βριλήσσια. Ο Κώστας Παπαδημητρίου και η Φένια Παπαγεωργίου αν και στα πρώτην επιλογή είχαν τον Τάκη Φλώρο τελικά κατέληξαν στην άμεση λύση του Ρουμελιώτη με τον οποίο συμφώνησαν.

Οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση το απόγευμα για να δώσουν και επίσημα τα χέρια και να ανακοινωθεί η απόκτηση του.  

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement