
Με ένα πρόβλημα ακόμα, εκτός των γνωστών, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ο Στάυρος Σταθάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός αιματώματος στον τετρακέφαλο από το ματς με τη Θύελλα Ραφήνας.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που διεξήχθη στα Σπάτα με τον Τραϊανό Δέλλα να μην έχει στη διάθεση του τον Σταύρο Σταθάκη. Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός αιματώματος στον τετρακέφαλο από τον προχθεσινό αγώνα, ενώ και ο Λάμπρος Θαναηλάκης συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί.
Παράλληλα, ο Βασίλης Τσεβάς δεν έδωσε το «παρών» στο προπονητικό κέντρο λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και τον κράτησε εκτός αποστολής στο ματς του Σαββάτου στο Μενίδι.
Η προπόνηση της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί στις 10:30.