24.2
09:26

‘Έφτασε ευδιάθετος, αποχώρησε εκνευρισμένος

AEK1924.gr team
‘Έφτασε ευδιάθετος, αποχώρησε εκνευρισμένος

Έφτασε στο Μενίδι ευδιάθετος και αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από την κακή εικόνα της ΑΕΚ αλλά και την ήττα στο τέλος του ματς από τη Θύελλα Ραφήνας

Η εφημερίδα Sportday καταγράφει τα συναισθήματα του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Μενίδι και στον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Θύελλα αφίχθη στο γήπεδο του Μενιδίου ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ηγέτης της ΑΕΚ, μάλιστα, ήρθε με τρομερή διάθεση. Φάνηκε κατά την είσοδό του, όταν ζήτησε από τον… πορτιέρη να αφήσει να περάσουν μαζί του 3-4 Ενωσίτες, χωρίς να τους κόψει εισιτήριο. Εν συνεχεία, αφού κάθισε λίγο εντός των αποδυτηρίων, ανέβηκε στην εξέδρα και πήρε θέση δίπλα στους Μπάγεβιτς, Στράτο, Λυμπερόπουλο. Ωστόσο, στη διαδρομή, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, που ρυθμικά φώναζε: «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια». Ωστόσο, η διάθεσή του χάλασε μετά το τελικό σκορ, φεύγοντας από το γήπεδο φανερά εκνευρισμένος.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement