Αντίθετος με τον νέο κανονισμό της διπλής βαθμολόγησης στο τελευταίο Grand Prix του πρωταθλήματος της Formula 1 είναι ο Ζεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος επεσήμανε πως δεν καταλαβαίνει τους λόγους που οδήγησαν στην αλλαγή.
Τα δοκιμαστικά ενόψει της νέας σεζόν της Formula 1 δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ζεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά τεχνικά προβλήματα με την RB10. Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, εξακολουθεί να είναι αντίθετος με τον νέο κανονισμό της διπλής βαθμολόγησης στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν.
“Όπως και να έχει δεν είμαι οπαδός της διπλής βαθμολογίας και αυτό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για να γίνει αυτό. Πέρα από αυτό ελπίζω να έχουμε καλούς αγώνες”, ήταν τα λόγια του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει: “Δεν αγχωνόμαστε όλοι στην ομάδα δίνουν το 100% για να βρούμε λύσεις το συντομότερο δυνατόν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε”.
Πηγή:contra.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement