Ο Γούτας σκόραρε στο 89′ και λύτρωσε την Ξάνθη, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα (1-0 την αξιόμαχη Καλλονή) μετά τις 18/12!
Η Ξάνθη κατάφερε λίγο πριν από την εκπνοή στον αγώνα με την Καλλονή, να κάνει αυτό που δεν είχε μπορέσει να κάνει μέσα στο 2014. Να φτάσει δηλαδή στη νίκη μετά από 8 αγωνιστικές (είχε κερδίσει τελευταία φορά τον ΟΦΗ στις 18/12/2013) και να πάρει βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας τους 29 βαθμούς πιάνοντας την Καλλονή στην 9η θέση.
Λυτρωτής ο Γούτας στο 89′, ο οποίος πήγε με δύναμη πάνω στην μπάλα και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στη σέντρα του Κάλβο από αριστερά νίκησε τον Σιδεράκη για το 1-0.
Η νωχελική εικόνα της Ξάνθης σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, επέτρεψε στην Καλλονή να κλείσει τους χώρους και να μην κινδυνέψει ιδιαίτερα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν πιο επιθετικά και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες εκατέρωθεν.
Στο 77′ οι γηπεδούχοι για μη καταλογισμό πέναλτι, όταν η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Ζακουανί, μετά από τη κεφαλιά του Βαλιού, ωστόσο ο διαιτητής Κομίνης θεώρησε πως ήταν ακούσιο και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Πηγή: www.contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement