Ο Απόστολος Οικονόμου στάθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή Κηφισιάς, με την οποία η ΑΕΚ προσθέτει σημαντικούς βαθμούς στην ήδη υπάρχουσα συγκομιδή.
Ο τεχνικός της Ένωσης Αποστόλης Οικονόμου με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΠΕ στάθηκε στην σημαντική νίκη αλλά και στο περιθώριο που του δίνεται μέσω της καλής πορείας να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Στο ξεκίνημα του πρώτου σετ δεν κάναμε τίποτα, δεν πιέζαμε στο σερβίς, δεν κάναμε μπλοκ – άμυνα και δώσαμε δικαιώματα. Με την είσοδο της Λαδένη άλλαξε η εικόνα, επιτέλους πιέσαμε την υποδοχή του Ηρακλή και γυρίσαμε το σετ ενώ στο δεύτερο και στο τρίτο σετ παίξαμε πολύ καλύτερα», είπε αρχικά ο Αποστόλης Οικονόμου και συμπλήρωσε: «Είναι μια ακόμη σημαντική νίκη αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έπαιξαν κι άλλες αθλήτριες σήμερα αφού θέλω όλα τα κορίτσια να είναι σε εγρήγορση και έτοιμα για τα πλέι οφ».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement